donderdag 25 november 2010

Let it snow....(challenge 14 bij derwent)

Vandaag heb ik dit doosje gemaakt,je vind het patroon hier.Het is in het engels maar wel goed te doen.Met het doosje wil ik meedoen bij alles over en kleuren met derwent.
De basis is bruin cardstock en designpapier van de Action. Net zoals de stempel,zo zie je maar dat het niet altijd duur hoeft te zijn om toch iets moois te maken.Het stempelafdrukje is ingekleurd met de derwentpotloden. Ik heb niet zoveel van deze potloden en er ook nog niet zo vaak mee ingekleurd.Maar oefening baart kunst.
Op zijn lijfje wat lijm met glitter gedaan zodat het net lijkt of de sneeuw tot leven komt.
Nepsneeuw op zijn skies.De sneeuwsterren zijn met een ponsje gemaakt en behandelt met Stickles.
De roosjes zijn home made en de tekststempel is ook van de Action.De swirl is van MD.












Een detailfoto van de roosjes.

Ik heb alle lieve bezorgde mails ter harte genomen en na een dag rust met mijn hand begon het weer te kriebelen dus rustig aan gedaan en merk nu ook aan mijn hand dat het weer meer als genoeg is geweest en ik stop nu ook weer.














Hier heb ik er stempelafdrukjes ingedaan maar je kan er natuurlijk ook een heerlijk recept van appelstrudel of snert in doen ook helemaal niet verkeerd met dit weer toch??
Bedankt voor jullie bezoek,Lieve groet yvon.

maandag 22 november 2010

You light up my life....







Met deze kaart doe ik mee met challenge 47 bij Create 4 Fun.
Het is alleen niet geworden wat ik graag zou willen.
Ik heb het stempeltje ingekleurd met de copics en toen uitgestanst met een nestie.
Hierna wilde ik het randje beinkten,maar het inktblokje viel uit mijn hand op de uitgestanste nestie...en vlek...
ja wat moet je dan zo gauw verzinnen....Vorige week heb ik een handoperatie ondergaan en daardoor is mijn coordinatie in mijn rechterhand nog niet goed. Tevens zitten de hechtingen er nog in.Maar ja eigenwijs en zat dat ik het ben om haast niks te kunnen met die hand,dacht ik ik ga een  kaartje maken.Veel te lang doorgegaan en heel pijnlijk word je gelijk afgestraft!! Ik heb er toch wat van proberen te maken en heb toen het hele achtergrondje maar met inkt gedaan.
Ben aan de andere kant ook wel trots want de rest is zoveel mogelijk met mijn linkerhand gedaan en dat is erg raar als je gewoonlijk alles met rechts doet.De sketch is van Anne Marije en het papier is volgens my van Kaiser craft. Het stempelafdrukje is er een van Precious Moments.De lichtjes die het jongetje vast heeft heb ik met glitter gedaan,zodat het net lijkt of ze branden.(is niet zo goed op de foto te zien jammer)De tekst is met de computer gemaakt, het ijssterretje is gemaakt met een ponsje van Kars,nog wat perlenpen in de kleur groen,en toen kon ik niet meer.
Ik ga nu echt stoppen want ook de tekst is met links getypt,ga nu echt mijn hand rust geven want hij doet verschrikkelijk veel pijn.
Lieve groet Yvon.
Happy Birthday,

Deze kaart heb ik voor mijn moeder gemaakt voor haar 75 verjaardag.
Deze keer geen stempel ingekleurd omdat ik dit beter bij de gelegenheid vond passen.
De basis is wit cardstock gecombineerd met wat vintage designpapier.
Wat swirls,een vlinder en een tekststempeltje en wat bloemetjes maken het compleet.
De witte roosjes zijn homemade.
Zelf vind ik hem erg mooi geworden.Ben benieuwd wat jullie ervan vinden??















Lieve groet Yvon.

zaterdag 13 november 2010

Gewonnen!!!
















 


Met deze kaart heb ik de hoofdprijs van 50 euro gewonnen bij Harlekino.Ik ben er vreselijk blij mee en ga deze week lekker shoppen in de webshop van Harlekino.Dat komt goed uit want een kaartje maken zit er twee weken niet in want mijn rechterhand is gisterenmiddag  geopereerd ivm een zenuwbeknelling.
Mijn hand zit in een groot drukverband en in een mitella,dus typen met links....erg lastig met 1 vinger en helemaal als je rechtshandig bent.Het voordeel is dat ik wel lekker de blogs even af kan gaan om alle berichtjes op mijn gemak te lezen.Alleen een bericht achterlaten is wel lastig met 1 hand maar ik doe mijn best. Fijn weekend iedereen en een lieve groet van mij.
Yvon            
Twee awards,

Heel blij en trots ben ik als ik lees dat ik mensen blij maak met mijn werkjes.Afgelopen week kreeg ik van zowel Anneke als Marianne deze mooie award.Dank je wel meiden voor jullie lieve woorden.
Het is de bedoeling dat ik drie dingen noem waarin ik mij onderscheid van de rest. Ik vind dat een ieder uniek is met zijn eigen mooie en minder mooie dingen en zo ook ik.Ik mag vijf mensen blij maken en ook dat vind ik lastig want er zijn zoveel mensen die mooie dingen maken.Dus pak hem maar van mijn blog en geniet je hebt het verdiend.
Lieve groet yvon

dinsdag 9 november 2010

Uitleg over de stans Tilda Doily,

Een tijdje geleden heb ik deze stans gekocht,(halve cirkel),en kwam ik er achter dat het best moeilijk was om een mooie hele doily te krijgen.
Ik heb het uitgeprobeerd en er wat foto's van gemaakt en die wil ik graag met jullie delen.



Foto1 Dit is de Doohickie stans van Magnolia.
Foto 2 De eerste keer door de cuttlebug gedraaid.
Foto 3 Op de foto heb ik pijltjes aangegeven waar je straks de andere helft van de stans moet aansluiten.
 Foto 4 Je draait het papier om en de pijltjes leg je op de eerste gaatjes van de stans,wel even met een plakbandje vast maken ivm verschuiven van de stans.Dan haal je hem opnieuw door de cuttlebug.
Foto 5 De twee halve cirkels hebben nu samen de Tilda Doily gevormd, het belangrijkste is dat je de punten goed op elkaar hebt voordat je hem er weer doorheen haalt.
Foto 6 Dit is het eindresultaat,ik heb het even van zwarte cardstock gemaakt zodat jullie het duidelijk kunnen zien.
Ik hoop dat jullie wijs uit de foto's kunnen worden en er wat aan hebben.Het is wel even een gepuzzel maar de stans is erg mooi,dus wel de moeite waard.En het eindresultaat mag er zijn.Mochten jullie er niet uit komen mail mij dan even.

Lieve groet Yvon

maandag 1 november 2010

Nog even opnieuw,

Een tijdje geleden had ik mijn candy aangekondigd maar door alle toestanden met Frank is dit een beetje in het slop geraakt. Een beetje erg in het slop geraakt!!!
Daarom wil  ik jullie er nog even op attent maken.
De candy gaat eruit bij 100 volgers.
Hier moet je drie dingen voor doen: volger worden van mijn blog(als je dat nog niet bent)
De candy vermelden in je sitebar.
En een reactie hieronder achterlaten.
Je moet echt aan deze drie dingen voldoen anders vind ik het niet eerlijk tegenover diegene die zich er wel aan houden.
Bij controle heb ik gemerkt dat niet iedereen dit doet,dan ding je dus niet mee naar de candy.
Dus wil je een gokje wagen dan is dit je kans!!
Lieve  groet Yvon.

Even voorstellen

Mijn foto
Hoi, ik ben Yvon 46 jaar en getrouwd met Michel mijn lieve rots in de branding en samen hebben we twee fijne jongens. Tom van zeventien en Frank van dertien jaar. Ik scrap al een paar jaar, ben begonnen met Lay outs en op dit moment ook veel kaarten. Het is een heerlijke uitlaatklep om even te ontsnappen aan alledag. Ons gezin is compleet met een bruine labarador Luna en twee poezen Lizzy en Zoë. Ik vind het leuk als je komt kijken op mijn blog en een berichtje achterlaat.

Blogarchief

Bezoekers

Zwolle

Mijn werken

Mijn lijst met blogs

Papierpiercing met digi stamps.

Papierpiercing met digi stamps.
Mariska's Tutorial

zaterdag 03-04-2010

zaterdag 03-04-2010
Mijn allereerste award

zondag 25 april 2010

zondag 25 april 2010
mijn tweede award gekregen van Nicole

Derde award van Arina gekregen

Derde award van Arina gekregen
28 april 2010

Award

Award
Van Marianne en Anneke