maandag 22 november 2010

You light up my life....Met deze kaart doe ik mee met challenge 47 bij Create 4 Fun.
Het is alleen niet geworden wat ik graag zou willen.
Ik heb het stempeltje ingekleurd met de copics en toen uitgestanst met een nestie.
Hierna wilde ik het randje beinkten,maar het inktblokje viel uit mijn hand op de uitgestanste nestie...en vlek...
ja wat moet je dan zo gauw verzinnen....Vorige week heb ik een handoperatie ondergaan en daardoor is mijn coordinatie in mijn rechterhand nog niet goed. Tevens zitten de hechtingen er nog in.Maar ja eigenwijs en zat dat ik het ben om haast niks te kunnen met die hand,dacht ik ik ga een  kaartje maken.Veel te lang doorgegaan en heel pijnlijk word je gelijk afgestraft!! Ik heb er toch wat van proberen te maken en heb toen het hele achtergrondje maar met inkt gedaan.
Ben aan de andere kant ook wel trots want de rest is zoveel mogelijk met mijn linkerhand gedaan en dat is erg raar als je gewoonlijk alles met rechts doet.De sketch is van Anne Marije en het papier is volgens my van Kaiser craft. Het stempelafdrukje is er een van Precious Moments.De lichtjes die het jongetje vast heeft heb ik met glitter gedaan,zodat het net lijkt of ze branden.(is niet zo goed op de foto te zien jammer)De tekst is met de computer gemaakt, het ijssterretje is gemaakt met een ponsje van Kars,nog wat perlenpen in de kleur groen,en toen kon ik niet meer.
Ik ga nu echt stoppen want ook de tekst is met links getypt,ga nu echt mijn hand rust geven want hij doet verschrikkelijk veel pijn.
Lieve groet Yvon.

14 opmerkingen:

 1. Nou ondanks je hand is het toch een super mooie kaart geworden met mooi papier en mooi stempeltje ook je kaart hieronder is schitterend het heeft iets chiques echt super gedaan
  Wens je beterschap
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvon
  Het is een prachtig kaartje geworden, en dat met zo'n pijnlijke hand. Doe maar een beetje rustig aan.

  Gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een prachtige kaart is het geworden, wens je heel veel beterschap met je hand

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch een prachtig kaartje geworden!!
  Veel beterschap toegewenst!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Yvon, nou je hebt je vlek goed gecamoufleerd hoor!! Er is echt niks van te zien en het kaartje is super leuk geworden. Je moet wel op jezelf passen hoor, het zou vervelend zijn als het niet goed geneest of zo, maar ik snap je wel hoor. Ik doe op het moment ook regelmatig te veel en dat wordt gewoon afgestraft. Liefs, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem super leuk, Yvon. En dat zo met je linkerhand. Laat je hand wel goed genezen, hoor.

  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super kaartje en dat met je linkerhand, knap hoor.
  Doe maar rustig aan, ik ben zelf ook altijd eigenwijs, omdat ik altijd maar bezig blijf, maar je hebt straks alleen jezelf er maar mee,

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart. Heerlijk kleuren en zo'n lief afdrukje! Wat heb je dat trouwens goed uitgelegd met die Magnolia stans laatst.
  Bedankt voor je lieve bericht op mijn blog :-)
  Tot gauw!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaart is erg mooi geworden, al heb je het meeste met je linker hand gedaan.Ik doe alles met mijn linker hand en hoop dus dat ik daar niets aan krijg.Ik wens je beterschap en doe het rustig aan.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Yvon,
  leuk dat je volger bent geworden! Ik ben meteen naar jouw blog gegaan..wow, wat maak jij mooie dingen!
  Ik ben dus ook meteen volger van jou geworden!
  groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Yvon,
  wat leuk dat je volger van mijn blog bent geworden! Ik ben meteen ook een kijkje gaan nemen op die van jou...wow, wat maak jij mooie kaarten.
  Ben dus meteen ook volger geworden!
  groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi Yvon,
  wat leuk dat je volger bent geworden van mijn blog en je ziet dat ik dat ook meteen heb gedaan van jouw blog, wat maak jij mooie kaarten!
  groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hai Yvon, oooo wat ben jij eigenwijs zeg!! En maar doorgaan met je hand! Maar goed ik moet bekennen, je kaartje heb je wel weer erg leuk gemaakt en knap bedacht hoor om dan maar de hele achtergrond te inkten! hihi! Maar nu goed voor je zelf zorgen hoor!! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dubbel knap natuurlijk en je kaartje is erg leuk geworden! Ook de achtergrond. Maar kijk je wel uit met die hand belasten? :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het plaatsen van een berichtje,ik lees ze met veel plezier en word er altijd erg blij van.Lieve groet yvon