woensdag 22 december 2010

 Even een kaartje.......


Ik lig al een hele week met zware griep op bed maar wil toch even een kaartje plaatsen.Ik heb hem al een tijdje geleden gemaakt maar zag dat ik hem nog niet geplaatst had.Het was een opdracht voor iemand die de kaart wilde geven aan een goede vriendin die 50 jaar getrouwd is.
Op zich al een hele prestatie!! Ik heb bewust geen stempel gebruikt maar mooi papier en wat swirls.De roosjes zijn home made mijn nieuwe creatables gebruikt met mijn vlinderstansje,wat pareltjes op de hoekjes van de stansjes en wat blaadjes,en als laatste een tekststempeltje op een nestie.Dan kun je toch van iets simpels een mooie kaart maken. Ze was er erg blij mee.
Wil ik langs deze weg iedereen een hele goede en fijne kerst wensen met iedereen om je heen die je lief is.
Ik ga weer lekker onder de wol flink even uitzieken,man wat ben ik beroerd dat is lang geleden dat ik zo ziek ben geweest van de griep.Dank dat je op mijn blog geweest bent en voor het achterlaten van een berichtje.Die lees ik altijd met erg veel plezier.
Lieve groet Yvon

11 opmerkingen:

 1. Hai Yvon, jee wat vervelend zeg, zo'n griep en dat net voor de feestdagen! Ik hoop maar dat je snel weer opknapt! Je kaartje ziet er super uit, erg mooi papier ook! Veel beterschap gewenst en heel veel geluk, liefde en gezondheid voor 2011! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je kaartje ziet er mooi uit yvonne.
  beterschap en dat je gezond het nieuwe jaar in gaat.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kaart is prachtig.
  Ik wens je beterschap en hoop dat je met de feestdagen bent opgeknapt.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Yvonne.
  Mooi zo die kleuren.Ik wens je ook beterschap en hoop dat je met de feestdagen weer wat bent opgeknapt.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Yvonne, prachtige kaart heb je gemaakt zeg. En van harte beterschap. En een heel fijne kerst en een gelukkig 2011.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje hoor tussen de bedrijven door.haha
  Hoop dat je je snel weer beter voelt.
  Fijne feestdagen en een creatief 2011.

  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Yvon! Waardeloos dat je al een week zo beroerd bent zeg! Ik hoop dat je heel snel opknapt en wens je heel veel beterschap en hele fijne kerstdagen en een heel goed, gezond en creatief 2011!
  Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. lieve Yvon, hopelijk ben je inmiddels weer iets opgeknapt! Evengoed wil ik jou en je gezin graag hele fijne dagen toewensen en alle goeds voor het komende jaar!
  liefs, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig kaartje heel mooi gedaan ik hoop dat je je inmiddels al weer beter voelt Ik wens jou en je fam hele fijne kerstdagen toe en een gelukkig en creatief nieuwjaar
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog en ik hoop snel van jou weer een creactie te bewonderen ten teken dat je je weer beter voelt.

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Yvon, ik hoop dat je inmiddels weer beter bent. Je hebt weer een prachtige kaart geplaatst.
  Verder wens ik je een geweldig en gezond 2011
  Groetjes, Scrappingann

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het plaatsen van een berichtje,ik lees ze met veel plezier en word er altijd erg blij van.Lieve groet yvon