woensdag 16 februari 2011

Voor jou........

Als eerste wil ik jullie bedanken voor alle leuke reacties op mijn jongenskaart en speciaal alle lieve berichtjes voor Frank zijn kaart speciaal gemaakt voor zijn vriendinnetje. Ik heb ze allemaal voorgelezen en hij begon steeds meer te glimmen en gaf op het laatst zowat licht zo trots was hij. En ik ben reuzetrots op hem want Frank heeft een vorm van autisme en als ik zie wat hij dan maakt....hij is heel creatief en daar ben ik superblij mee want dit soort kinders heeft het erg moeilijk met contact maken en onderhouden en zich uiten vinden ze ook niet makkelijk. Dus op deze manier proberen we hier Frank zo goed mogelijk sociaal vaardig te maken. Het is echt een vreselijk lief speciaal kind die het gewoon moeilijk heeft met veel facetten van het leven. He, word het toch nog sentimenteel wat niet de bedoeling was eigenlijk!! Nu de kaart...Zoals beloofd een meisjeskaart naar aanleiding van de sketch van Just Magnolia. Twee posten geleden staat hiermee de jongenskaart. Wederom het  Magnoliaatje ingekleurd met de aquamarkers. Ik heb hier alle kleuren van en dan kun je toch het mooiste schaduw maken. Van de copics heb ik minder kleuren maar dat komt ook nog beter. Het papier is van Forever Friends. Ben zelf niet zo'n hele fan van lila maar voor deze kaart vond ik het wel leuk. De takjes zijn gemaakt met een Doohickey,wat bloemetjes erbij, gespoten met de airbrusch want ik had niet de juiste kleur. Wat pareltjes met de perlenpen en toen vond ik het wel klaar.
Ik heb de kaart gemaakt voor Esmee, een ander vriendinnetje van Frank die hem tijdens zijn aanvallen en absentie van school,en opname bij Sein trouw is blijven steunen!! Esmee was een van de kinderen die als eerste met Frank ging picknicken als Frank de weeekenden thuis was van Sein. Mede hierdoor kon Frank toch een klein beetje zijn "gewone"leven blijven leven. Ook toen Frank van school moest omdat ze de zorg niet meer konden bieden is Esmee hem trouw gebleven en komt nog vaak hier spelen en eten. Zo bijzonder...zo'n mooie vriendschap. Esmee is vrijdag jarig vandaar deze kaart speciaal voor haar!!
Het is een groot bericht geworden maar soms wil je gewoon wat extra kwijt.
Dank voor het langskomen en super als je een berichtje acher laat.


15 opmerkingen:

 1. Hoi Yvon, wat een prachtig kaartje en wat een mooi verhaal erachter. Ik heb de afgelopen 6 jaar in het Speciaal Basisonderwijs gestaan en dus veel te maken gehad met kinderen met vormen van autisme, PDD NOS, Asperger enz. Ik weet dus wel ongeveer waar je als ouders mee geconfronteerd wordt en hoe belangrijk het stimuleren van sociaal contact is. Fijn voor Frank dat hij zo iemand in zijn omgeving heeft.
  Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig om te lezen... je bericht over je zoon en daaruit blijkt hoeveel je van hem houdt.
  Je ziet aan de kaart voor zijn speciale vriendin dat je er veel aandacht aan hebt besteed en dat verdient ze ook, geweldig! Zowel jouw kaart als Esmee!!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi speciaal kaartje yvonne.
  heel lief van haar.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige, lieve, geweldige gekleurde kaart!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. It is echt een hele mooie kaart Yvon, schitterend.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief van jullie dank je wel!!!
  Lieve groet yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. een prachtige kaart voor een heel speciaal meisje.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtige kaart Yvon! Daar zal Esmee heel blij mee zijn! Ik heb ook een 'speciaal' kind die inmiddels nu 20 is en het erg goed doet al blijven er dingen die lastig zijn voor hem. Voor een moeder blijft het verdrietig om je kind zo te moeten zien vechten met de buitenwereld en wat is het dan mooi voor Frank dat iemand als Esmee zo'n speciale vriendschap met hem heeft!
  Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schitterende kaart Yvonne,zo lief is deze stempel,mooi ingekleurd.
  Heel mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is een prachtige kaart geworden voor een meisje dat het ook echt verdiend heeft! Het is toch wel heel bijzonder dat zo'n meisje hem al die tijd is blijven steunen!!
  fijne dag, groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een mooi verhaal Je kaart is erg mooi heel mooi die kleurtjes toch lief dat ze hem is blijven steunen dus een kaartje is een lief gebaar
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig kaartje! Daar zal ze heel blij mee zijn en zo te lezen verdient ze dit ook.
  Groetjes, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het plaatsen van een berichtje,ik lees ze met veel plezier en word er altijd erg blij van.Lieve groet yvon

Even voorstellen

Mijn foto
Hoi, ik ben Yvon 46 jaar en getrouwd met Michel mijn lieve rots in de branding en samen hebben we twee fijne jongens. Tom van zeventien en Frank van dertien jaar. Ik scrap al een paar jaar, ben begonnen met Lay outs en op dit moment ook veel kaarten. Het is een heerlijke uitlaatklep om even te ontsnappen aan alledag. Ons gezin is compleet met een bruine labarador Luna en twee poezen Lizzy en Zoë. Ik vind het leuk als je komt kijken op mijn blog en een berichtje achterlaat.

Blogarchief

Bezoekers

Zwolle

Mijn werken

Mijn lijst met blogs

Papierpiercing met digi stamps.

Papierpiercing met digi stamps.
Mariska's Tutorial

zaterdag 03-04-2010

zaterdag 03-04-2010
Mijn allereerste award

zondag 25 april 2010

zondag 25 april 2010
mijn tweede award gekregen van Nicole

Derde award van Arina gekregen

Derde award van Arina gekregen
28 april 2010

Award

Award
Van Marianne en Anneke