woensdag 9 maart 2011

Super koopje......


Ik wil graag iets met jullie delen. Op verschillende blogs kom je van die leuke gehaakte bloemetjes ed tegen. Nu heb ik een heel leuk boek gekocht. ben er helemaal mee in mijn sas. De prijs daar hoef je het neit voor te laten en het is een heel duidelijk boek. Ik heb hem via de website van de Slegte besteld en kon hem de volgende dag afhalen in de winkel. Ook kun je hem thuis laten bezorgen. Het boek kost € 7,95.
Alles staat duidelijk beschreven met een goede uitleg. Allerlei bloemen en zelfs groente staat erin. Helemaal de moeite waard.
















De titel van het boek heet: 100 bloemen om te haken en te breien.
Van Lesley Stanfield.
Ik moest dit even met jullie delen en hoop dat jullie er wat aan hebben.

7 opmerkingen:

  1. Leuk boek hé, ik heb het hier al eens ontleend uit de bibliotheek.

    x Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super bedankt voor de tip! Lijkt me een erg leuk boek als je kan haken/breien, hihi! Maar...straks voor moederdag lijkt het me een super leuk kado voor mijn moeder! Dank je voor het delen met ons! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. inderdaad een heel leuk boek, ik had het ook al even in huis. Ik ben deze week begonnen om bloemen eruit te haken tijdens onze vakantie. Vind het nog wel ingewikkeld. Met mijn gebrekkige haak ervaring is het patroon lezen nog wel moeilijk....maar oefening baart kunst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik ben zelf niet zo hakerig, maar wens je er erg veel plezier van! :)

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb hetzelfde boek, staan zulke mooie bloemen in, van malkkelijk tot moeilijk, ga je veel plezier van hebben.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joh dat is hartstikke gaaf zeg!! Ik zal ook eens bij de Slegte moeten gaan kijken. Volgens mij zit er ook één in Breda! Bedankt voor de tip, groetjes Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het boek is ook te koop bij de Pipoos en de boekenvoordeel voor hetzelfde bedrag. Heb hem zelf ook en er staan inderdaad heel veel leuke bloemen in.

    gr. Silvia

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het plaatsen van een berichtje,ik lees ze met veel plezier en word er altijd erg blij van.Lieve groet yvon

Even voorstellen

Mijn foto
Hoi, ik ben Yvon 46 jaar en getrouwd met Michel mijn lieve rots in de branding en samen hebben we twee fijne jongens. Tom van zeventien en Frank van dertien jaar. Ik scrap al een paar jaar, ben begonnen met Lay outs en op dit moment ook veel kaarten. Het is een heerlijke uitlaatklep om even te ontsnappen aan alledag. Ons gezin is compleet met een bruine labarador Luna en twee poezen Lizzy en Zoë. Ik vind het leuk als je komt kijken op mijn blog en een berichtje achterlaat.

Blogarchief

Bezoekers

Zwolle

Mijn werken

Mijn lijst met blogs

Papierpiercing met digi stamps.

Papierpiercing met digi stamps.
Mariska's Tutorial

zaterdag 03-04-2010

zaterdag 03-04-2010
Mijn allereerste award

zondag 25 april 2010

zondag 25 april 2010
mijn tweede award gekregen van Nicole

Derde award van Arina gekregen

Derde award van Arina gekregen
28 april 2010

Award

Award
Van Marianne en Anneke