zondag 14 maart 2010

Just for you.

Een schattig klein kaartje en die is speciaal voor Andrea. Zij  is binnenkort jarig en heeft gevraagd om haar een kaart te sturen. Ben je nieuwsgierig kijk dan even op haar blog Andrea's cards.
Wederom een Nestabillitie stans gebruikt met een schattig klein muisje erop. Dit lieverdje is ingekleurd met de volgende kleuren: Y21/YG03/R20/RV42/BG10/B00/C1/C3.
Het is  net alsof dit kleine muisje door het bos loopt, altijd zin in zaadhoofden die aan de struiken groeien, maar daar geen oog voor heeft omdat hij op weg is naar de verjaardag van Andrea.
Dat was wat in me op kwam toen ik dit papier tegen kwam,vandaar dat ik het er ook maar bij vertel, want zelf vind ik het ook altijd leuk om te horen hoe iemand op het idee gekomen is.
Andrea ik hoop dat je de kaart leuk vind geworden en vanavond gaat hij op de post.
Wat vinden jullie ervan dames? Laat het mij weten,door een berichtje achter te laten,want ik vind het ontzettend leuk om te weten wat jullie er nou van vinden. Alvast bedankt!!
Lieve groetjes.
Yvon.

8 opmerkingen:

 1. Ook deze ziet er super uit.

  Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Yvon,
  wat een schattig kaartje,
  ik ben zo benieuwd hoe hij er in het echt uit ziet,
  ooh wat is het leuk om jarig te zijn en kaartjes te krijgen
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvon,

  Natuurlijk kom ik ook bij jou kijken en ik ga je gelijk volgen. Wat een leuke kaartjes staan er op je site.
  Ik vind het muisje echt een schatje.
  Wat kun je leuke dingen maken zeg met die stansjes. Ik ben hard aan het sparen voor zo'n apparaat.

  Groetjes,
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo yvonne.
  ik heb ze zelf getekend. net zo als ik een mandala maak. heb ik een passer gebruikt voor de cirkel en toen een verdeling gemaakt.
  ik doe dat met potlood , wat ik later dan uitgum. als ik de bloem heb getekend dan knip ik m uit en vouw m op de lijntjes en knip dan de delen in ik laat een stukje zitten in t midden van de bloem. dan vouw ik de blaadjes, je kan ze naar binnen of naar buiten vouwen .je kan daarom dus een ander effect hebben. ik heb r bij sommige glitter op gedaan. ook heb ik gewoon streepjes gezet met een kleurpotlood voor t effect. zo kan je van alles verzinnen en r steentjes of kraaltjes op doen. en je kan ze in verschillende maten maken. ik heb r zo maar een aantal gedaan om t uit te proberen. t is wel even werk maar t resultaat is wel leuk .je kan ze natuurlijk in alle kleuren conbinatie s maken.
  als je t wil proberen en je hebt nog vragen dan hoor ik t wel.
  liefs Antonia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog...wat is het heerlijk en wat geeft het veel voldoening als mensen je kaarten mooi vinden!!
  Maar jij maakt ook hele lieve kaartjes Yvon ...schattig gewoon!!
  Leuk dat we elkaar gaan volgen!!
  liefs en xxxxx van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Yvon,

  Wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht zeker ga ik jou blog ook volgen heb mij al bij jou aangemeld, je kan dat ook bij mij doen. Je maakt leuke kaartjes met die nestabillitie, ik heb er ook een paar setjes van maar maak er eigenlijk nog te weinig gebruik van.

  Tot de volgende keer maar weer zou ik zeggen gr. Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hay Yvon,

  Wat een leuke vrolijke blog heb je.
  en je kaartjes zijn schattig.
  Ik ga vanaf nu volgen!

  Bedankt voor je krabbeltje op mijn blog..
  Ik zal je eerdaags wat fotootjes sturen, harstikke leuk als je er kaartjes van maakt..


  Liefs,
  Marijke

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou, ik vind em super hoor! En je verhaal erbij maakt het idd heel leuk, ik hou zelf ook wel van de reden waarom iemand tot een bepaald kaartje komt.

  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het plaatsen van een berichtje,ik lees ze met veel plezier en word er altijd erg blij van.Lieve groet yvon